Usluge

Pozivnice i vjenčani dodaci

Description

POZIVNICOM nesumnjivo stvarate prvi dojam o Vašem vjenčanju Vašim gostima i stoga on ima imperativ biti pozitivnim. Nudimo Vam velik izbor originalnih pozivnica, dizajniranih za Vas ili sasvim nove ideje koje ćemo realizirati prema Vašim željama. Sve pozivnice su ručno dorađene i u svaku je unesena točna mjera ljubavi, zahvalnosti i poštovanja koju trebate pružiti svojim uzvanicima.

U skladu sa svjetskim trendovima, nudimo Vam personalizirana dizajnerska rješenja JELOVNIKA koja će se naći na stolovima Vaših uzvanika. Uvezan satenskom trakicom, elegantan jelovnik koji navodi imena mladenaca i datum vjenčanja te slijed jela priprema goste na vrhunsku gozbu i dobru zabavu.

POPIS UZVANIKA I RASPORED SJEDENJA odavno su iskočili iz forme čiste funkcije. Dočekate li svoje goste na samom ulazu u mjesto svadbenog slavlja neuobičajenim rasporedom sjedenja, garantiramo da ćete ih uveseliti, bilo da je riječ o simpatičnim i dovitljivim ili, pak, elegantnim i umjerenim dizajnerskim rješenjima.

POKLONE po Vašoj želji izrađujemo samostalno ili u suradnji isključivo s provjerenim suradnicima te tako svojim gostima možete pokloniti i neuobičajene poklone kao što su domaći sapuni, likeri u dekorativnim bočicama ili bombonijere koje su, morate se složiti, uvijek dobra ideja.

Sve REVERE radimo ručno te neprestano predlažemo nove ideje i obogaćujemo svoju ponudu s ciljem da ovaj tradicionalan element spasimo od zaborava. Valja skrenuti pažnju i na narukvice za uzvanice i djeveruše koje su popularna zamjena za revere, a praksa nam je pokazala i da su rado čuvana uspomena naših dragih dama.

  • Pozivnice
  • Reveri
  • Narukvice za goste
  • Darovi za goste
  • Raspored sjedenja
  • Jelovnik
  • Personalizirani putokazi
Summary
Share